Jotunbutik med fullsortiment!

Vi har ett fullsortiment för både måleri och konsument samt fullständig brytservice med möjlighet att läsa av kulörer. Demidekk är Jotuns mest kända varumärke för utvändig målning och Lady är varumärket för invändig målning.

Kom in till oss för råd och tips runt din målning - vi svarar på alla frågor och hjälper dig med det du behöver! Vi har möjlighet att bryta fram den kulör du önskar.

Stort utbud av tapeter!

Kom in till oss och upplev en värld full av färger, mönster och strukturer. Vi har ett jättestort utbud av tapeter i vår butik från de flesta leverantörerna på marknaden.

Ibland händer det dock att man sett en tapet som man verkligen inte kan släppa... Lugn, vi löser det! Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta den. Vi kanske inte har den största golvytan, sett till våra konkurrenter, men vi törs nog säga att vi har den största viljan att hitta precis det du söker!

Vi är auktoriserade återförsäljare för både Boråstapeter och Eco tapeter.

Vi har även kollektioner från bl.a. Midbec, Casadeco, Sandbergs tapeter, Intrade, Cole & Son, Designers Guild, Sanderson, Duro, Osborn & Little, Décor Maison, Walldecor, Paintpart, Carma, Färgland Tapet och Tapet-terminalen m.fl. Du hittar en stor del av våra tapeter i tapetväljaren.

Så här hittar du till butiken!

Måleributik